Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@07:26:26 GMT

فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه تهران سامانه‌سپاری می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۶۱۶۰

فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه تهران سامانه‌سپاری می‌شود

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ضمن تشریح اقدامات ویژه این اداره کل در دوران بحران کرونا، پیگیری سامانه‌سپاری امور فرهنگی و اجتماعی را از جمله کارهای مهم برشمرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زارع چاهوکی ضمن بیان این مطلب به تشریح اقدامات ویژه معاونت فرهنگی دانشگاه تهران در دوران بحران کرونا پرداخت و  گفت: سامانه‌سپاری امور فرهنگی و اجتماعی از جمله کارهای مهمی است که به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد، البته همان سامانه جامع خدمات الکترونیک اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این سامانه تمام فرآیندهای حوزه فرهنگی و اجتماعی از جمله انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی و نشریات دانشجویی از زمان ارائه درخواست توسط دانشجو تا صدور مجوز در قالب سامانه انجام خواهد شد. با توجه به گستردگی دانشگاه تهران و تعدد پردیس‌ها و دانشکده‌ها ایجاد این سامانه تأثیر زیادی در یکسان‌سازی رویه‌ها، تسهیل امور تشکل‌های دانشجویی و کاهش استفاده از کاغذ برای تحقق مدیریت سبز در دانشگاه خواهد داشت.

دکتر زارع چاهوکی اظهار کرد: نظر به شیوع ویروس کرونا و عدم حضور دانشجویان در محیط دانشگاه از اسفند ۱۳۹۸ تاکنون و لزوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، تلاش شد تا از طریق سامانه‌های مجازی و استفاده از ظرفیت‌های مختلف دانشگاه در این حوزه، امور فرهنگی و اجتماعی انجام شود. خوشبختانه تجربیات خوبی در این حوزه به دست آمد و زمینه استفاده هر چه بیشتر از سامانه‌ها فراهم شده است.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در ادامه بیان کرد: به‌منظور تسهیل امور تشکل‌های دانشجویی، تمام درخواست‌ها و مکاتبات اداری از طریق ایمیل و سامانه‌های مجازی پیگیری و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شده است. همچنین با پیگیری‌های صورت گرفته و مساعدت مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه، تشکل‌های دانشجویی می‌توانند برنامه خود را در سامانه mooc.ut.ac.ir به‌صورت آنلاین برگزار کنند، این سامانه با توجه به کارایی‌های متعدد آن مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، وی تصریح کرد: از اوایل اسفند ۱۳۹۸ تاکنون با همت و تلاش تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان، بیش از ۲۵ رویداد در حوزه انجمن‌های علمی دانشجویی و ۱۵ رویداد در حوزه کانون‌های فرهنگی به‌صورت مجازی در این سامانه و سایر شبکه‌های اجتماعی برگزار شده و در حوزه نشریات دانشجویی نیز بیش از ۴۰ نشریه به‌صورت الکترونیکی انتشار یافته است.

دکتر زارع چاهوکی، در بخش دیگر سخنان خود از راه‌اندازی شبکه اجتماعی فرهنگی، هنری دوران کرونا و پساکرونا به آدرس https://net.ut.ac.ir و با هدف تبادل‌نظر و ارائه پیشنهادها در خصوص مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی در شرایط ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا خبر داد.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران افزود: در تالار گفت‌وگوی این شبکه بیش از یکصد محتوا در حوزه‌های فعالیت‌های داوطلبانه، تاب‌آوری اجتماعی در زمان بحران‌ها، مدیریت استرس، تولیدات آموزشی مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا و ملاحظات زیست‌محیطی در این زمینه، آموزش حرکات ورزشی در ایام قرنطینه و سایر محتواهای مرتبط قرار گرفته است.

وی در پایان گفت: در تلاش هستیم تا با استفاده از سامانه برگزاری جلسه‌ها، نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی آنلاین، برنامه‌ها و فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی را بیش از گذشته توسعه دهیم و زمینه مشارکت هر چه بیشتر تشکل‌های دانشجویی را فراهم کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران امور فرهنگی و اجتماعی تشکل های دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۶۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی روز یک شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در سالن ورزشی ۲۲ بهمن دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد، اختتامیه مراسم ظهر امروز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت با حضور عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مسعود میرزایی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و ایمان شمسایی مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن همایش های دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این مراسم، ۱۲۰ نفر از دانشجویانی که آثار خود را در قالب گزارش، خبر، مصاحبه و ... به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کرده بود جوایزی کسب کردند، اما دانشجویان حاضر از بی توجهی وزرای علوم و بهداشت برای حضور در جمع دانشجویان این جشنواره انتقاداتی کردند و گفتند: ای کاش این ۲ بزرگوار اندکی ما را حمایت می کردند و با حضور خود قوت قلبی جهت ادامه مسیر و درخشش بیشتر در سال های آتی می شدند، اما هم اکنون حسرتی در وجود ما دانشجویان نهفته است که نمی دانیم چگونه آن را بیان کنیم.

برخی از دانشجویان وزارت علوم و وزارت بهداشت معتقد بودند که اگر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در میان دانشجویان حاضر در جشنواره نشریات دانشجویی حاضر می شدند، می توانستیم از نزدیک با آنها به گفت و گو و تعامل بپردازیم و انتقادات خود را وارد کنیم، اما ما همچنان برای ایران قوی تر و آباد تر تمام تلاش خود را بکار می گیریم و این موضوع باعث دلسردی ما نخواهد شد.

گفتنی است؛ وزیر علوم و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی بیانیه خود را به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کردند و معاونت فرهنگی وزارت علوم و مدیر کل مطبوعات و رسانه های داخلی هر کدام به قرائت آنها پرداختند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های قرآنی دانشجویی به ۱۰ برابر هم برسد کافی نیست
  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان از فردا
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • سامانه ایران دیتا و اطلس فرهنگی کشور رونمایی شد
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد